×

Warning

Copy failed

Copy failed

Copy failed

Even voorstellen

Mijn naam is Sharon Aarendonk en ik ben jaren vol passie als Hairstylist werkzaam geweest. Omdat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging ben ik mijn eigen bedrijf begonnen: Haaradvies.com.Het doel is om mijn klanten een persoonlijk advies te geven op het gebied van haarverzorging en haarkleuring.
Visitekaartje.png
 
Bij Haaradvies.com kunt u terecht voor persoonlijk advies over uw haar. Daarnaast vindt u in de webshop alle haarverzorgings-­, styling­-, en kleurproducten alsmede de kleurbenodigdheden. Tevens verzorg ik vrijblijvend Party's bij u thuis. De Party's zijn gratis en de gastvrouw krijgt een presentje. Een gezellige avond/middag die in het teken staat van kennis maken en ervaring op doen met de producten van ZenzTherapy. Dit alles uiteraard vergezeld van deskundig persoonlijk advies.
 

De producten

Het merk waar wij mee werken is: ZenzTherapy.

ZenzTherapy staat voor moderne, natuurlijke haarverzorging, die professionele haarcosmetica combineert met natuurlijke en klassieke aromatherapie. Laat je inspireren. ZenzTherapy producten kies je om hun bijzondere haarverzorgende eigenschappen en weldadige invloed. De aroma therapeutische geuren zorgen voor ontspanning waardoor de stress van alledag verdwijnt. Het resultaat is gezond, glanzend en levendig haar en emotionele balans door de weldadige geuren.