×

Warning

Copy failed

Copy failed

Copy failed

Algemene informatie:

Haaradvies.com Voor de Burchten 132 3452MB Vleuten- KVK: 62690345 - Bank: NL37 RABO 1338886606 - BTW nr. NL 204588613B01

Koopovereenkomst:

Kopen bij Haaradvies.com doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen Haaradvies.com en de koper tot stand gekomen.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Haaradvies.com zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijden voorbehouden

Levertijden/Verzendkosten:

Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, zullen wij de bestelling dezelfde week versturen (mits op voorraad). Meestal zal de levering de zelfde week worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Haaradvies.com is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Haaradvies.com zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Veilig betalen:

Bij Haaradvies.com kunt u op verschillende manier betalen:

- iDEAL

Wat is iDEAL ?

Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN- betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen.

Verzendtarieven:

Pakketten tot 10 kilo binnen Nederland met een orderwaarde van € 50,- of meer worden gratis bezorgd!

Overige pakketten 0 - 20 kilo € 2,95

Haaradvies.com hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Retourneren van gekochte artikelen:

Gekochte artikelen van Haaradvies.com zijn in originele verpakking en ongeopend binnen 7 werkdagen te retourneren. De verzendkosten zijn voor de koper. Haaradvies.com zal het verschuldigde bedrag na ontvangst van de geretourneerde artikelen binnen 7 werkdagen vergoeden.

Aansprakelijkheid:

Haaradvies.com is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verkeerd gebruik van de producten.

Gegevensbeheer en privacy:

Door het invullen van uw gegevens worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Haaradvies.com. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten. De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Haaradvies.com nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Klachten of tips

Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!


Vriendelijke Groet,


Sharon Aarendonk

Josh Malone Jersey